Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Sega Mega Drive MiniΜετά τις κινήσεις της Nintendo να δώσει στον λαό τις mini εκδοχές των παλιών καλών και πετυχημένων κονσολών της, NES και SNES, ακολουθεί σε αυτό το trend και η Sega.

Μπορεί κάποιοι να έχουν τις εκδόσεις Mega Drive της AT που είναι της ίδιας - mini - φιλοσοφίας, όμως ποτέ δεν έπιασε αυτή η ιδέα για την AT. Κι αυτό γιατί η ποιότητα της AT στα παιχνίδια της Sega είναι τουλάχιστον άθλια. Η εξομοίωση που κάνει δεν αποδίδει σωστά τα παιχνίδια με αποτέλεσμα να έχεις κακό ήχο και αρκετό Framedrop.

Αν τελικά η Sega κάνει αυτό το βήμα, όπως ανακοινώθηκε, ελπίζω να δώσει την προσοχή στην εξομοίωση των παιχνιδιών που έδωσε και η Nintendo για τα δικά της. Είναι κρίμα να μην μπορεί μια μεγάλη και γνωστή εταιρία video games να βγάλει αξιοπρεπέστατα τα παλιά της παιχνίδια σε σύγχρονη τεχνολογία.

Υπάρχουν πολλοί emulators για Mega Drive σε Android, λειτουργικό που υποθέτω η Sega θα εμπιστευτεί, όπως ακριβώς έκανε και η Nintendo. Το θετικό και η μεγάλη διαφορά με την Nintendo είναι πως η Sega ζητάει από τον κόσμο να της πει ποια παιχνίδια να συμπεριλάβει στο Mega Drive Mini, όπως είναι η ονομασία της συσκευής για την ώρα, κάτι που η Nintendo δεν έκανε.

Πηγή: https://www.insomnia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου