Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Αστικοί μύθοι των Video GamesPolybius: Ένας από τους πιο γνωστούς αστικούς μύθους, που διαδόθηκε ακόμα περισσότερο την εποχή του ίντερνετ είναι το παιχνίδι φάντασμα Polybius. Σύμφωνα λοιπόν με τον μύθο την χρυσή εποχή των Arcades, σε ένα μαγαζί στο Portland εμφανίστηκε ένα παιχνίδι με το όνομα Polybius. Κανείς δεν θυμάται και δεν ξέρει πως παιζόταν αυτό το παιχνίδι όμως ο μύθος λέει πως όσοι έπαιξαν αυτό το παιχνίδι πήγαν στο νοσοκομείο. 

Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως μερικές μέρες μετά άντρες με μαύρα κοστούμια εμφανίστηκαν στο κατάστημα για να συλλέξουν πληροφορίες από το cabinet του περίφημου παιχνιδιού. Κάποιοι λένε πως το FBI ήθελε να βρει νέους κατάλληλους για στρατιώτες. Άλλοι λένε πως το παιχνίδι ήταν ένα πείραμα ελέγχου του μυαλού.


Sonic.exe:  Ο μύθος λέει πως ένα αγόρι με το όνομα Τομ βρήκε ένα ROM hack του παιχνιδιού Sonic the Hedgehog. Αφού έπαιξε το παιχνίδι άρχισε να έχει διάφορα παραλειρήματα. Σύμφωνα με περιγραφές το παιχνίδι δείχνει τον Sonic να σκοτώνει τον Tails και τον Dr. Robotnick και να αναφωνεί πως είναι Θεός! Το Original Rom Hack δεν έχει βρεθεί όμως υπάρχουν αρκετές αναπαραστάσεις αυτού που βασίστηκαν στις περιγραφές.Lara Croft Nude: Η Lara Croft ήταν sex symbol την εποχή που βγήκε το Tomb Raider.  Όλοι οι έφηβοι θέλαμε να την δούμε γυμνή στο παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω το naughty της υπόθεσης ήταν που μας εντυπωσίαζε. Έτσι βγήκε ο μύθος πως αν κάνεις τις x κινήσεις με την Λάρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αυτή θα γυμνωθεί μπροστά σου. Φυσικά δεν ισχύει. Αυτό όμως που ισχύει είναι πως αυτός ο μύθος έγινε πραγματικότητα με το nude mod του παιχνιδιού. Αλλά φυσικά κωδικός δεν υπήρχε και άδικα προσπαθούσαμε να εκτελέσουμε pixel perfect κινήσεις για να πετύχουμε το nude αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου