Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Η πτώση των SimpsonsΟι Simpsons είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που προβάλετε από το 1989 μέχρι σήμερα. Ειδικά στην αρχή των 90's υπήρχε μια μεγάλη τρέλα με τους Simpsons. Στην Ελλάδα το πρωτοείδαμε στο Mega τα μεσημεριανά του Σαββάτου αλλά δεν κράτησε πολύ αφού σχετικά σύντομα το διέκοψαν.

Έτσι ο μόνος τρόπος να δεις τις υπόλοιπες σεζόν ήταν, αρκετά χρόνια μετά, στα γνωστά p2p προγράμματα του ίντερνετ ή αγοράζοντας τα DVD. Έτσι λοιπόν καταφέραμε να απολαύσουμε αυτή την φοβερή και τρομερή σειρά. Εγώ προσωπικά σταμάτησα περίπου στην 12 σεζόν να κατεβάζω Simpsons. Ενώ ήταν μια σειρά που μου άρεσε σε μεγάλο βαθμό κάτι είχε αρχίσει να σαπίζει όμως δεν μπορούσα να εντοπίσω τι.

Πλέον δεν κατεβάζω Simpsons αλλά μπορεί να δω σποραδικά κάποια επεισόδια των πρόσφατων σεζόν και είναι πραγματικά βαρετά. Ακόμα και η "αντιγραφή" των Simpsons, το Family Guy έχει καλύτερο χιούμορ.

Στο παρακάτω βίντεο υπάρχει μια ανάλυση για το τι έχει συμβεί με τους Simpsons και έχει χάσει την λάμψη που τους έκανε να είναι μια από τις καλύτερες σειρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου