Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Ο Batman των 60's επιστρέφει


Όπως πολλοί άλλοι 30+ σαν εμένα μεγαλώσαμε και είδαμε εξ'αρχής την αρχή των ιδιωτικών καναλιών. Μάλιστα τότε τα ιδιωτικά κανάλια δεν είχαν και ιδιαίτερο πρόγραμμα οπότε από το πρωί μέχρι το απόγευμα που άρχιζε το κανονικό τους πρόγραμμα έβαζαν video clips. Ο ANT1 τότε ξεκινούσε το πρόγραμμα του με μια αμερικανική σειρά των 60's που άκουγε στο όνομα...BATMAN!

Εκείνη λοιπόν η παλιά σειρά, όσο χαζοχαρούμενη κι αν ήταν, με γνώρισε στον σκοτεινό ιππότη, στον αγαπημένο comic book ήρωα των περισσοτέρων από εμάς. Πολύχρωμα κοστούμια, παιδικοί διάλογοι και ετικέτες πάνω από το κάθε αντικείμενο για να αναγνωρίζεις τι ακριβώς είναι (κάτι που συνάντησα ξανά στο στρατό που ζητούσαν ετικέτα ακόμα και για τα σώβρακα σου). Όμως όπως και να έχει, όσο και να έχει κακοχαρακτηριστεί ο Batman του Adam West και του Burt Ward, δεν παύει να είναι από την πιο ιστορική κινιματογραφική στάση του ήρωα μας. Και τώρα, κάμποσα χρόνια μετά, οι υπεύθυνοι θα μας χαρίσουν μια animated ταινία στο μοτίβο των 60's.

Έτσι λοιπόν, κάπου μέσα στον Οκτώβριο θα μπορούμε να δούμε ξανά τον Batman και τον Robin σε animated περιπέτειες από το παρελθόν. Οι φωνές των ηρώων θα οι ίδιες με τον Adam West και τον Burt Ward να χαρίζουν τις φωνές τους. Στο cartoon αυτό επιστρέφει και η Julie Newmar, η πιο σέξι από τις 3 Catwoman εκείνης της σειράς που θα δώσει τη φωνή της κι αυτή στην ηρωίδα που την έκανε γνωστή.

Σε ενάμιση λοιπόν μήνα περίπου θα μπορούμε να απολαύσουμε για άλλη μια φορά τον χαζοχαρούμενο Batman των 60's και να θυμηθούμε τις εποχές που ξεροσταλιάζαμε στον ANT1 μέχρι τις 17:30 που ξεκινούσαν οι ιστορίες του αγαπημένου μας ήρωα!


Και για να θυμηθούμε και την Live Action εκδοχή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου