Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Ο Kevin Durant στους Golden State Warriors;;;


Η φετινή μεταγραφική σεζόν του NBA έχει πολλές εκπλήξεις. Η πιο σημαντική, αυτό που χαρακτήρισαν ΒΟΜΒΑ κάποια site ήταν αυτή που καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν ακούγαμε και προφητεύαμε. Ο Kevin Durant στους GS Warriors.

Όλη τη προηγούμενη χρονιά ήταν γνωστό πως ο KD θα είναι free agent και πολλές ομάδες θα θελήσουν να τον αποκτήσουν. Ένα σενάριο που ακούστηκε όμως πάρα πολλές φορές ήταν αυτό της μετακίνησής του στους Warriors κι αυτό γιατί οι Warriors έχοντας εξασφαλίσει τους Curry και Thompson από την αρχή της καριέρας τους σαν rookies έχουν salary cup να δώσουν για μια ακόμα μεταγραφή. Τελικά παρά το ότι προσπάθησαν και οι αγαπημένοι μου Celtics να "κερδίσουν" τον KD οι GSW κατάφεραν να τον πάρουν στην αγκαλιά τους.

Την επόμενη λοιπόν χρονιά οι GSW θα έχουν την καλύτερη ίσως περιφέρεια που θα μπορούσε να έχει ομάδα του NBA αλλά και ακόμα περισσότερο σκοράρισμα. Θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη σεζόν να δούμε πως θα δέσει ένας σκόρερ σαν τον KD μαζί με τον φετινό απίστευτο σκόρερ Curry και ποιος θα έχει τη μπάλα περισσότερο στα χέρια του. Γιατί εκτός από αυτούς τους δύο υπάρχει και ο Thompson που, αν του δοθεί η ευκαιρία, μπορεί να βάλει 30 πόντους για αστείο. Σίγουρα κάποιος θα πρέπει να κάνει πίσω.

Αυτό όμως έχει να κάνει με τον προπονητή και ήρθε η ώρα να δούμε αν ο Kerr έμαθε από τον Jackson να διαχειρίζεται αυτές τις καταστασεις. Ο Jackson είναι ο προπονητής που κατάφερε να κάνει τον Saq και τον Kobe να συνεργαστούν αλλά και να δέσει στην ίδια ομάδα παίχτες όπως τους προηγούμενους με τον Malone, Payton, Rice, Fox (πραγματικά τη budget είχαν οι Lakers εκείνη την εποχή για να φτιάξουν μια τέτοια ομάδα).

Αλλά ακόμα έχει συνέχεια η μεταγραφική περίοδος στο NBA. Οι Bucks θέλουν Wade, ο Rose πήγε NY και ο P. Gasol πήγε San Antonio. Νομίζω είναι από τις πιο πλούσιες μεταγραφικές χρονιές του NBA.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου