Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Οι Cavs πρωταθλητές για το 2016


Τελικά, ο Lebron κατάφερε να πάρει τον τρίτο τίτλο του. Είναι ο πρώτος τίτλος του με τους Cavs, έναν τίτλο που είχε υποσχεθεί στους φιλάθλους του Cleveland εδώ και καιρό. Φυσικά ο Lebron εντυπωσιακός όπως πάντα με double triple figure αλλά και με ένα σημαντικό stop στον Igudala κοντά στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο αγώνας ήταν πιο εντυπωσιακός από τους προηγούμενούς αφού το παιχνίδι ήταν κοντά και μάλιστα λίγο πριν το τέλος το σκορ ήταν 89 - 89. Το τελικό σκορ το "έγραψε" ο Irving με τρίποντο 50 λεπτά πριν την λήξη. Τελικά, στα τελευταία δευτερόλεπτα οι GSW είχαν την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά όμως...ο Curry αστόχησε. Ναι, συμβαίνουν κι αυτά καμιά φορά και μάλιστα στα σημαντικά σουτ ενός αγώνα.

Το αποτέλεσμα της φετινής χρονιά είναι αρκετά παράδοξο. Από την μια έχουμε την δύση να έχει τις καλύτερες ομάδες του NBA (Warriors, Spurs, Thunder) και από την άλλη τους Cavs γύρισαν σειρά από 3 - 1 κάτι που είναι ρεκόρ για το NBA. Δεν θα πω πως ήταν φτιαχτό να το πάρουν οι Cavs όμως το NBA πάντα αφήνει κάτι πίσω του που να γεμίζει με αμφιβολίες τους φιλάθλους όπως τα foul που σφυρίχτηκαν στον Curry ή την αποβολή του Green. Όπως και να έχει το να γυρίζει μια ομάδα από το 3 - 1 και να κερδίζει πρωτάθλημα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τους Warriors.

Άντε του χρόνου πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου