Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Assassin's Creed the movie....the trailer


Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα να παίζω το πρώτο Assassin's Creed από την αρχή με σκοπό να το τερματίσω. Το είχα ξαναπαίξει πριν μερικά χρόνια όμως ήταν μόνο για να το δοκιμάσω, να δω το χειρισμό του και για να έχω μια γενική ιδέα. Εχθές λοιπόν κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Assassins Creed.

Αν λοιπόν η ταινία καταλήξει να είναι τόσο καλή όσο φαίνεται στο trailer ίσως να μιλάμε για την καλύτερη ταινία που αναφέρεται σε video game κόσμο. Αρχικά, οι ηθοποιοί που έχουν επιλεχθεί είναι από τους καλύτερους των καιρών μας αλλά και γνωστή στη κοινότητα των geeks. Και το δεύτερο έχει μεγάλη σημασία αφού και το Super Mario Bros είχε καλούς ηθοποιούς όμως δεν ήταν γνωστοί στους gamers και στους geeks.

Έχουμε λοιπόν τον Michael Fassbender, γνωστό μας και ως Magneto από τα καινούρια X-Men, έχουμε την Marion Cotillard που ήταν η Thalia από το Dark Knight Rises και τέλος έχουμε Jeremy Irons που τον ξέρουμε τόσο από το Dungeons and Dragons του 2000 αλλά πιο πρόσφατα σαν Alfred στον νέο Batman. Φυσικά και οι τρεις αυτοί ηθοποιοί είναι αναγνωρισμένης αξίας στο Hollywood και αν το σενάριο το επιτρέψει θα έχουμε καλές ερμηνείες και στη ταινία.

Τώρα σε σχέση με το βασικό σενάριο της ταινίας, αυτό που μπορεί κάποιος να κάνει extract από το trailer φαίνεται να πατάει στα χνάρια του video game. Ο βασικός χαρακτήρας δεν θα είναι ο Desmond, κάτι που δίνει τη δυνατότητα παιχνίδι και ταινία να λειτουργούν παράλληλα και να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία σεναριακά.

Οι σκηνές που βλέπουμε στο trailer, αν δεν βλέπαμε τα πρόσωπα γνωστών ηθοποιών, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι σκηνές για το Assassin's Creed που θα κυκλοφορήσει στην επόμενη γενιά κονσολών. Τα σκηνικά, τα stunts και τα κοστούμια παραπέμπουν αμέσως στο AC. Ακόμα και η σκηνή με το χαρακτηριστικό skydive του πρωταγωνιστή από ψηλό κτίριο βλέπουμε. Έτσι λοιπόν και καλλιτεχνικά η ταινία έχει πάρει μεγάλο μέρος από το παιχνίδι και πιστεύω θα μας ικανοποιήσει όλους τους fan της σειράς AC.

Σύμφωνα με το trailer, η ταινία θα παιχτεί το Δεκέμβριο, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει ακόμα χρόνος για να δούμε και κάποιο δεύτερο ή και τρίτο trailer. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές και είναι μια ακόμα ταινία που θα ήθελα να τη δω στο κινηματογράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου