Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Ο σατανισμός στα κινούμενα σχέδια


Στρουμφάκια: Ευτυχώς τα κομμουνιστικά μηνύματα αυτής της σειράς δεν έπιασαν στη χώρα μας. Σε αυτή τη σειρά, που επινόησε κάποιος κομμουνιστής στη Σοβιετική Ένωση που για να κρύψει τη ντροπή του έγινε Βέλγος, βλέπαμε τις περιπέτειες μικρών πλασμάτων που ζούσαν σε ένα μικρό χωριό φτιαγμένο από μανιτάρια (μάλλον ήταν παραισθησιογόνα μανιτάρια για να εθίσει τα μικρά παιδιά στα ναρκωτικά). Το χωριό το διοικούσε μια αυταρχική φυσιογνωμία που άκουγε στο όνομα Παπαστρουμφ (σχεδιασμένος στα πρότυπα του ιδρυτή της κομμουνιστικής φιλοσοφίας, Μαρξ) και που βασάνιζε τα μικρά και χαριτωμένα στρουμφάκια. Τα μεγαλύτερα βασανιστήρια όμως τα είχε υποστεί η μοναδική γυναίκα στο χωριό, η Στρουμφίτα, η οποία έπρεπε να ικανοποιήσει σεξουαλικά όλα τα μικρά αγαθά στρουμφάκια και φυσικά να εθίσει για άλλη μια φορά τα αγνά παιδικά μυαλά μας στη πορνεία.


Thundercats: Από τι δαιμόνια γλιτώσαμε παμμέγιστε. Οι Thundercats ήταν μια σειρά, ας το πούμε παιδική, που είχε ως βασικό σκοπό της να δαιμονίσει τα μικρά μας μυαλά και να μας κάνει όλους σατανάδες. Οι κεντρικοί ήρωες ήταν ένα μείγμα ανθρώπων με γάτες, που μόνο ο Εωσφόρος θα μπορούσε να επινοήσει. Όλοι είχαν μαγικά όπλα που έκρυβαν μέσα τους τον διάβολο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι πως ο αρχηγός τους, ένα λιοντάρι, είχε για όπλο σπαθί των οιωνών που με τη χρήση μαγείας μεγάλωνε, εθίζοντας έτσι τα μικρά μας ηθικά και θεοσεβούμενα μυαλά στα σεξουαλικά παιχνίδια και τη πορνεία. Ένας άλλος χαρακτήρας της αποτρόπαιας αυτή σειράς ήταν μια μούμια που ξεστόμιζε κάτι σατανιστικά λόγια καλώντας αρχαία πνεύματα του κακού, μάλλον τον Μπαφομέτ, και μεταμορφωνόταν στον Mum-Ra τον παντοτινό κάνοντας τα παιδιά που έβλεπαν αυτή τη σειρά να ξεχάσουν πως ο μοναδικός παντοτινός και αιώνιος σε αυτό το κόσμο είναι ο Χριστός.

Transformers: Μερικά μικρά παιδιά ήταν τόσο άβουλα και ευκολόπιστα που δέχθηκαν αμέσως τη σειρά αυτή χωρίς να αναλογιστούν τις Γραφές. Στα Transformers λοιπόν υποτίθεται επισκέπτονται τη γη εξωγήινη οργανισμοί που θυμίζουν ρομπότ. Δυστυχώς κανένα παιδάκι δεν σκέφτηκε πως αν πράγματι υπήρχαν αυτά τα ρομπότ θα το έγραφε στο Ιερό Βιβλίο ο Θεός. Άρα, μιλάμε για άλλη μια προσπάθεια του διαβόλου να μας εξαπατήσει. Και μάλιστα στη τρυφερή μας ηλικία που ακόμα δεν γνωρίζουμε καλά καλά τον κόσμο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα ρομποτ αυτά με χρήση μαύρης μαγείας είχαν την ικανότητα να μεταμορφόνονται σε διάφορα οχήματα που και αυτά με την σειρά τους ήταν δαιμονισμένα.


Ευτυχώς οι εποχές που τα Σαββατοκύριακα τα παιδιά καθόντουσαν με τις ώρες και έβλεπαν αυτά τα δαιμονισμένα πράγματα στη τηλεόραση έχουν περάσει. Τα ελληνικά κανάλια, άλλαξαν ρότα από το 1998 περίπου και τα Σαββατοκυριακα πρόβαλαν ενημερωτικές εκπομπές αντί γι αυτά. Είμαι σίγουρος πως το έκαναν για λογούς ηθικής και όχι γιατί δεν έβγαζαν αρκετά λεφτά από την παιδική πρωινή ζώνη όπως λες ο ξάδελφος μου που είναι άθεος και κομμουνιστής. Τώρα μόνος εχθρός της θρησκείας μας είναι το Ιντερνετ που είναι γεμάτο δαιμόνια και τριβόλια. Σύντομα όμως η αγάπη και η δύναμη του Θεού μας θα το νικήσει...

Σημείωση: Το κείμενο αυτό έχει σατυρικό χαρακτήρα. Αν για κάποιον λόγο παρεξηγήθηκες τότε άνοιξε το δεύτερο επάνω ντουλάπι στη κουζίνα σου, πάρε το ξύδι που έχεις ξεχάσει από το 2002, βάλτο σε ένα ποτήρι και πιες το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου