Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Απαλλαγείτε από την ενοχλητική ειδοποίηση αναβάθμισης Windows 10


Έπρεπε να περάσουν πάνω από 5 μήνες για να καταλάβει η Microsoft πως δεν ενδιαφέρει όλους τους χρήστες να αναβαθμίσουν σε Windows 10 τους υπολογιστές τους. Αναφέρομαι φυσικά σε αυτό το όμορφο εικονίδιο που εμφανίζεται κάτω δεξιά στη μπάρα και σε ενημερώνει ανελλιπώς πως έχεις δυνατότητα να αναβαθμίσεις τα Windows σου σε Windows 10.

Και καλά, μας το είπες μια τότε που έγινε το μεγάλο μπαμ με την σπουδαία αυτή αναβάθμιση, μας το είπες δύο και έχει περάσει τόσος καιρός που πεισματικά αρνούμαστε να κάνουμε αναβάθμιση γιατί καλή μου Microsoft δεν εξαφανίζεις το ενοχλητικό εικονίδιο.

Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως λέει ο λαός (που ανάλογα με τις συνθήκες τον αποκαλούμε σοφό και άλλοτε τον αποκαλούμε ανόητο). Έτσι λοιπόν η Microsoft στο επίσημο site της μας δίνει το τρόπο που επιτέλους θα απαλλαγούμε από αυτή την ειδοποίηση.

Εγώ, απλά να πω πως από τη μικρή μου ενασχόληση με τα windows 10, θεωρώ σημαντικές αναβαθμίσεις τον, κατά πολλές βαθμίδες ανώτερο, Edge αλλά και την τελευταία έκδοση του directX που τρέχει μόνο σε Windows 10. Σε ό,τι αφορά τον Edge πιστεύω πως η Microsoft θα μπορούσε να βγάλει και κάποια έκδοση για παλιότερα λειτουργικά όμως το marketing θέλει τον Edge να είναι ο browser που θα αναγεννήσει την μεγάλη Microsoft μετά τα αποτυχημένα Windows 8.

Όποιος τώρα θέλει να διώξει αυτή την ενοχλητική μουντζούρα από το taskbar του αρκεί να ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες:

https://support.microsoft.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου