Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Πατέρας έπνιξε το γιό του ενώ έπαιζε Video Games


Έχουμε ακούσει πολλές περίεργες ιστορίες από την μακρινή αμερικανική ήπειρο που αφορούν κακούς γονείς που βασανίζουν τα παιδιά τους και αυτό το post δεν είναι παρά μια ακόμα "χριστουγεννιάτικη" ιστορία.

Στο μακρινό Αμέρικο λοιπόν ένας πατέρας, που θα μπορούσε να πάρει το βραβείο της ανοιχτής παλάμης, για να τιμωρήσει τον πεντάχρονο γιο του που δεν έλεγε να πάει με τίποτα για ύπνο και να αφήσει τον πατέρα του να σαπίσει στο Xbox του παίζοντας κι εγώ δεν ξέρω τι, αποφάσισε να τον βάλει κάτω στο καναπέ και να κάτσει πάνω του.

Φυσικά το μικρό πέθανε αλλά ο πατέρας του δεν κατάλαβε τίποτα αφού με απόλυτη ηρεμία πήγε στο γκαράζ να κάνει ένα τσιγάρο (τουλάχιστον προσέχει τα πνευμόνια των παιδιών του). Όταν η κοπέλα του αντιλήφθηκε πως ο πεντάχρονος είχε γίνει στρουμφάκι από την ασφυξία έκανε το πιο λογικό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει. Μια προσευχή....γιατί τα τηλεφώνα στις πρώτες βοήθειες μάλλον κοστίζουν ενώ η επικοινωνία με τον Θεό είναι ανέξοδη.

Με τέτοιους γονείς και ακόμα εδώ στη μικρή Ελλάδα ακόμα συζητάμε αν θα πρέπει οι ομοφυλόφυλλοι να μεγαλώνουν παιδιά ή όχι αντί να συζητάμε αν θα πρέπει να δίνετε ειδική άδεια σε μια οικογένεια για να κάνει παιδιά. Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα γράψω μερικά bytes μια άλλη φορά και δεν αφορά την ιστορία μας.

Όπως λένε τα δύο παιδιά της οικογένειας Simpson (γιατί μη μου πει κάνείς πως δεν θυμίζει λίγο Homer ο πατέρας...αν και στο πιο σιχαμένο του) κοιμόντουσαν στο πάτωμα. Ο πατέρας φυσικά είχε λεφτά για να αγοράσει Xbox, παιχνίδια και πιθανότατα συνδρομή στο Xbox Live αλλά δεν είχε λεφτά για δύο κρεβατάκια για τα μικρά του. Αν αυτό δεν δείχνει πόσο σοβαρός και υπεύθυνος είναι ο τρομερός αυτός πατέρας τότε τι να πω. Πραγματικά μπράβο του...τίποτα δεν τον χωρίζει από τα αγαπημένα του παιχνιδάκια....

Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε λίγο όλοι και να καταλάβουμε πως όταν κάνουμε παιδί ή αποφασίζουμε να κρατήσουμε ένα παιδί πρέπει να αλλάζουν λίγο οι προτεραιότητες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου