Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Ευτυχισμένο το 2016


Ακόμα μια χρονιά μας αποχαιρέτησε εχθές και μας έκανε λίγο πιο σοφούς με τις γρατσουνιές που μας άφησε. Το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Προσωπικά, η χρονιά αυτή ξεκίνησε άσχημα από την πρώτη μέρα σχεδόν και συνέχισε να είναι μια κακή μέχρι και την τελευταία μέρα. Λίγο πιο συγκεκριμένα με το που μπήκε το 2015 αρρώστησα με πυρετούς και τα σχετικά ενώ την τελευταία μέρα πριν τελειώσει μου χάλασε το αυτοκίνητο. Αν ξεκινάει και τελειώνει μια χρονιά κατ' αυτόν τον τρόπο αφήνω την φαντασίας σας να οργιάσει για το ενδιάμεσο.

Όπως και να έχει έφυγε και τώρα βρισκόμαστε στο 2016. Αυτή η χρονιά για μένα έχει σημασία γιατί παίρνω κάποιες αποφάσεις για τη ζωή μου και το μέλλον μου. Θα χρειαστώ επιμονή, υπομονή, αφοσίωση και φυσικά τύχη. 

Τα κινηματογραφικά για μένα ξεκινούν από αύριο. Μετά από τις Παπακαλιάτιες καθυστερήσεις το νέο Star Wars παίζεται στους κινηματογράφους. Έτσι κι εγώ, αύριο, θα πάρω το φωτόσπαθό μου και θα πάω να δω το φρέσκο Star Wars. Η επόμενη ταινία που θέλω να δω σίγουρα στον κινηματογράφο είναι το Superman vs Batman. Φανατικός του Batman, συνεπώς πρέπει να τη δω.

Σήμερα παίζεται στη Βρετανία το νέο Sherlock, οπότε με πρόχειρους υπολογισμούς, αύριο το πρωι θα το έχουμε στα torrent. Άντε γιατί 2 χρόνια έχουμε να δούμε τον Sherlock και μας έχει λείψει.

Ελπίζω αυτή τη νέα χρονιά τα πράγματα να βελτιωθούν. Κάποιοι να σταματήσουν να παίζουν DOOM για χάρη της θρησκείας τους, κάποιοι άλλοι να σοβαρευτούν και να μην κάνουν τραμπάλα και φυσικά οι περισσότεροι από εμάς να γίνουμε άνθρωποι. Όπως κάθε καινούριο λοιπόν έτσι αυτή η  νέα χρονιά ξεκινάει με ελπίδα...θα κάνουμε τον απολογισμό το 2017. Για την ώρα...

Καλή Χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου