Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Η Εθνική Τράπεζα τρέχει στο Μαραθώνιο


Ευτυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που οι εταιρείες και οι διάφοροι άλλοι οργανισμοί έχουν ως πρωταρχική μέριμνα τους να βοηθάν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το κέρδος έρχεται δεύτερο φυσικά αφού ο αρχικός τους στόχος είναι να παρέχουν ανθρωπιστικό έργο.

Σε αυτό το κλίμα ανιδιοτέλειας η Εθνική Τράπεζα αποφάσισε τη περασμένη εβδομάδα να "τρέξει" έναν φιλανθρωπικό ηλεκτρονικό event ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για το "Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών". Όλοι εμείς, τα πρεζάκια του διαδικτύου, θα κάναμε ένα απλό hashtag #irunmarathon και με αυτό το τρόπο θα συμβάλλαμε 50 cents γι αυτό το σκοπό, που φυσικά δεν βγήκαν απ' τη τσέπη μας αλλά από τη φιλεύσπλαχνη Εθνική Τράπεζα.

Κάποιοι όμως ανόητοι, αντί να πιστέψουν μια Τράπεζα και τις υπόσχεσης της, πήγαν να διαβάσουν τους όρους του σχετικού event. Τι νομίζουν ότι είναι δικηγόροι. Μάθαμε τώρα όλοι να διαβάζουμε και προσπαθούμε να βρούμε ψεγάδια σε "ύποπτους διαγωνισμού".

Λένε λοιπόν πως στους όρους αναφέρονται τα εξής:


Ρητά επίσης αναφέρεται ότι η ενέργεια θα ολοκληρωθεί και θα λήξει οριστικά όταν το σύνολο των αναρτήσεων που θα συγκεντρωθούν στο εικονικό ψηφιακό μωσαϊκό κοινωνικής προσφοράς θα φτάσει στον συνολικό αριθμό των 10.000 αναρτήσεων, όπως αυτές θα παρουσιαστούν στο microsite i-runmarathon.gr, ανεξάρτητα από την ορισμένη, πιο πάνω ημερομηνία λήξης του Προγράμματος (δηλαδή και νωρίτερα της 8ης Νοεμβρίου 2015).

και επίσης:

Το ύψος του τελικού ποσού που θα διαθέσει η Τράπεζα στον ως άνω Οργανισμό στο πλαίσιο του Προγράμματος εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια και στην απόλυτη κρίση της Τράπεζας. Ως εκ τούτου, ο συμμετέχων στο Πρόγραμμα, ο ως άνω Οργανισμός ή/και οποιοσδήποτε τρίτος δεν αποκτούν οποιαδήποτε αξίωση έναντι της Τράπεζας για την καταβολή οποιουδήποτε ποσού στον ως άνω Οργανισμό ή σε οποιονδήποτε τρίτο.
Αντί λοιπόν αυτοί οι αναρχικοί να τρέξουν να κάνουν hashtag στην Εθνική Τράπεζα  και να διαφημίσουν το φιλανθρωπικό έργο της βγαίνουν και λένε πως κοροϊδεύει το κόσμο και άλλα τέτοια αναρχοκομμουνιστικά. Εγώ πάντως όχι μόνο έκανα hashtag αλλά μετέφερα και όλα μου τα λεφτά στην Εθνική ώστε στο επόμενο φιλανθρωπικό έργο να μπορώ να θεωρήσω και τον εαυτό μου συμμέτοχο.

Άντε γαμήσου λοιπόν τώρα Εθνική Τράπεζα και όλοι οι όμοιοι σου!


Πηγή: http://osarena.net/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου