Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Ο David Rivers ξανά στο ΣΕΦ


Ο David Rivers είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού. Με τα μαγικά του κερδίσαμε εκείνη την ιερή βραδιά τον πρώτο μας Ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Rivers εκείνη τη χρονιά είχε κατηγορηθεί ως ατομιστής, μη οργανωτικός στο παιχνίδι του και πως έκανε περισσότερο κακό στο Ολυμπιακό παρά καλό. Και η αλήθεια είναι πως η αρχή της σεζόν '96-97 δεν ήταν ρόδινη.

Ο Ολυμπιακός τότε, αν και σχεδόν ίδια ομάδα με την προηγούμενη χρονιά, δεν μπορούσε να βρει τον εαυτό του. Έκανε χαζά λάθη και μπορούσε να χάσει ακόμα και με πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες στην Α1(ΒΑΟ). Ο δεύτερος ξένος δεν υπήρχε εκείνη την χρονιά αφού ο Anderson έφυγε γρήγορα από την ομάδα και ο Grey ήταν σκιά του εαυτού του. οπότε μας έμενε μόνο ο David Rivers.

Ο David Rivers δεν είναι κανένας τυχαίος παίχτης όμως. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες (L.A. Lakers στους τελικούς με τους Pistons) και παρά το ότι δεν έχει τους τίτλους που θα μπορούσε να έχει θεωρούταν πάντα από τους πιο αξιόλογους point guard.

Πρόσφατα λοιπόν ο Rivers βρέθηκε στο ΣΕΦ, μετά από 15 χρόνια, και μίλησε στους σημερινούς παίχτες του Ολυμπιακού. Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα, όπως και πέρσι, αφού ο Ολυμπιακός έχασε και το knockout παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στο Παναθηναϊκό αλλά και το παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Η χρονιά θα είναι δύσκολη και ο Rivers μίλησε στους παίχτες για τη σκληρή δουλειά που απαιτείται από όλους τους παίχτες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου