Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Batman vs Superman


Θυμάμαι την φήμη για μια ταινία Batman vs Superman εκεί γύρω στο 2001. Μετά για καλή τύχη όλων των batfanatics η ιδέα μπήκε στο ντουλάπι και έδωσαν στο Nolan να σκηνοθετήσει τη καλύτερη τριλογία Batman. Όμως τώρα με την επιτυχία που κάνει η Marvel με τις ταινίες crossover (Avengers) αποφάσισε η DC να ξεθάψει την παλιά ιδέα του 2001.

Έτσι λοιπόν πριν κάποιες μέρες βγήκε και το πρώτο trailer της ταινίας...και είναι απίστευτο. Είχα κι εγώ όπως και αρκετοί άλλοι τους ενδοιασμούς μου για την επιλογή του Ben Affleck για Batman όμως για έναν καλογερασμένο Batman που τα έχει παρατήσει νομίζω είναι ιδανικός.

Δεν ξέρω αν η ταινία θα πάρει πολλά από το περίφημο Comic The Dark Knight Returns στο οποίο γίνεται και η μεγάλη μάχη των δύο ηρώων αλλά σίγουρα έχει πάρει πολλά..."καρέ" από το συγκεκριμένο comic κάτι που έχει κάνει τους Comic Book Fan να κάνουν σαν μικρές "ρουβίτσες".
Στην ταινία θα υπάρχει και η Wonder Woman και θα ήθελα πολύ να δω τον interaction που θα έχει τόσο με τον Bruce Wayne (όπως φαίνεται είναι το love interest) αλλά και με τον Superman που λίγο πολύ έχουν ίδιες δυνάμεις.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους το 2016!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου