Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Golden State Warriors νέοι πρωταθλητές κόσμου!


Τέλος και το πρωτάθλημα NBA και έχω να πω μόνο ένα πράγμα. Ευτυχώς που δεν δικαιώθηκα. Πίστευα πως το NBA θα ήθελε να κάνει πρωταθλητή τον James για να δημιουργήσει ακόμα έναν μύθο. Όμως δεν έγινε.

Έτσι λοιπόν ακόμα και αν ο Lebron έδωσε ακόμα και τη τελευταία σταγόνα από το αίμα του απέτυχε να γίνει πρωταθλητής NBA. Μεγάλος παίχτης, χωρίς αμφισβήτηση, όμως πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και το "μια ομάδα μόνος του" δεν είναι φυσικό να συμβαίνει (μόνο όταν το κατάλαβε αυτό και ο Τζόρνταν κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα). Έτσι λοιπόν οι 36.6 πόντοι κατά μέσο όρο του James δεν αρκούσαν για να κάνει τους Cavs πρωταθλητές.

Όμως μύθος δημιουργήθηκε έτσι κι αλλιώς. Προπονητής των Warriors είναι ένας ρολίστας που έχει καταφέρει να κερδίσει 5 πρωταθλήματα NBA. Ένας παίχτης που η ευστοχία του στα τρίποντα έχει γραφτεί στα ρεκόρ του NBA. Δεν είναι άλλος από τον Steve Kerr. Ο Steve Kerr έχει παίξει σε ομάδες όπως οι Bulls με προπονητή τον Phil Jackson και σαν του Spurs με προπονητή τον Greg Popovic. Έκλεψε λοιπόν λίγο από τις γνώσεις τους και έφερε τους Golden State Warriors στη κορυφή του κόσμου.

Άντε και του χρόνου πρωταθλητές οι Celtics!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου