Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Και πρωταθλητής Ελλάδας...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!


Τέλος το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Ελλάδα και άξια ο πρωταθλητής είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί να είχε τα κάτω της η ομάδα στην αρχή της σεζόν όμως κατάφερε να κάνει ένα 5 - 0 απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο, Παναθηναϊκό. Κατάφερε να φτάσει στον τελικό της Ευρώπης κερδίζοντας μεγαθήρια όπως την Μπαρτσελόνα και την CSK και να θεωρείται η σταθερότερη ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Αυτό όμως που με πωρώνει με αυτή την ομάδα του Ολυμπιακού είναι πως δεν είναι υπερομάδα. Δεν έχει το budget να φέρει τεράστιους ξένους παίχτες, έχει έναν βασικό πυρήνα Ελλήνων παιχτών και κάθε αγώνας είναι ένας πραγματικός πόλεμος. Ένας πόλεμος του μικρού έναντι των ισχυρότερων. Δεν περιμένεις να κάνει αήττητο σε Ελλάδα και Ευρώπη όμως έχει ψυχή και παλεύει για κάθε φάση.

Αυτό που κατάφερε ο Σφαιρόπουλος ήταν να δέσει καλύτερα την ομάδα αγωνιστικά και νομίζω πως ο τρόπος που διαχειρίζεται τον Σπανούλη ταιριάζει περισσότερο στον Ολυμπιακό.

Μεγάλη αποκάλυψη για μένα είναι ο Αγραβάνης που πιστεύω πως έχει μέλλον τόσο στην ομάδα του Ολυμπιακού όσο και στην Εθνική.

Επιτέλους ξορκίσαμε τον κακό δαίμονα, ΠαναθηναΙκό, που τα προηγούμενα χρόνια με τον έναν ή  τον άλλον τρόπο μας έκλεβε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια μας. Μακάρι ο βασικός πυρήνας του Ολυμπιακού (Σπανούλης, Πρίνταζης, Σλούκας και Μάντζαρης) να συνεχίσουν και να πλαισιωθούν με ακόμα δυνατότερους ξένους. Χωρίς αυτούς κανένας ξένος δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Βαζελάκια...τα λέμε του χρόνου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου