Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Νέα Ταινία Rambo


Ψάχνοντας σήμερα τα διάφορα bookmarks μου, βρήκα μια είδηση που την είχα διαβάσει στις αρχές του χρόνου και την είχα ξεχάσει εντελώς. Ο Sylvester Stallone ανακοίνωσε στο twitter την νέα ταινία που ετοιμάζει το Rambo: Last Blood.

Η γενιά μου μεγάλωσε με τις ταινίες Rambo και τον υπέρ-στρατιώτη που καταφέρνει να κερδίσει όλους τους κακούς. Ή τουλάχιστον αυτούς που πιστεύαμε για κακούς στα 7 χρόνια μας αφού όλες οι ταινίες κράζουν "είμαι Αμερικάνος και είμαι πάντα ο καλός". Όμως τότε δεν μας ενδιέφερε. Δεν ξέραμε καν τι είναι πολιτική. Τότε το μόνο που θέλαμε ήταν τον μουσκουλιάρη Stallone να σκοτώσει τους κακούς και να βγει νικητής.

Η τελευταία ταινία Rambo ήταν το 2008 και μπορώ να πω πως μου άρεσε. Δυστυχώς το μοντέλο του μοναχικού στρατιώτη που σκοτώνει τους πάντες και τα πάντα έχει μείνει στη δεκαετία του 80 και αυτού του είδους οι ταινίες δεν προκαλούν το κοινό όσο αίμα και βία και να βάλουν (φυσικά στο μέτρο που θα επιτρέψει την ταινία να κυκλοφορήσει και να βγάλει τα λεφτά της). Έτσι αν και η τελευταία ταινία ήταν καλή πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Όμως δεν έχει καμία σημασία αυτό αφού δεν φτιάχτηκε για τα 7χρονα παιδιά αλλά για τα παιδιά αυτά που, όταν ήταν 7, έκαναν ήρωα τους τον Rambo.

Όπως και να έχει η ικανότητα του Stallone να γυρίζει ταινίες Rocky και Rambo ακόμα και τώρα είναι μοναδική (εντάξει σίγουρα κάποιο.."μαγικό" σοβιετικό βοτάνι θα παίρνει δεν εξηγείτε αλλιώς).
Δεν είναι μόνο η φυσική του κατάσταση που με εκπλήσσει αλλά και η αγάπη του κόσμου για τους δύο ήρωες που ο Stallone τους έκανε δικούς του εξ'αρχής.

Ας ελπίζουμε πως η ταινία θα βγει γρήγορα και θα είναι ένα ιδανικό τέλος για τον ήρωα-στρατιώτη της παιδικής μας ηλικίας.


Πηγή: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου