Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Final Four του χρόνου ξανά....


Τέλειωσε λοιπόν και το final four και σε όλους τους "γαύρους" άφησε μια πικρή γεύση. Δεν ήταν τόσο που δεν κατάφερε η ομάδα μας να κερδίσει τον τέταρτο τίτλο της αλλά η τεράστια ατυχία που είχαμε.

Αρχικά να πω πως θεωρώ πως παίξαμε απίστευτη άμυνα. Καταφέραμε και περιορίσαμε μια ομάδα των 86 πόντων κατά μέσω όρο στους 78. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις αλλά δεν βάζαμε τίποτα. Ούτε καν βολές, το μόνιμο πρόβλημα του Ολυμπιακού αλλά και της εθνικής τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το 6/14 βολές στο πρώτο 20λεπτο.

Μετά δεν βάζαμε τίποτα από ελεύθερα σουτ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρία να βάλουμε 2 τρίποντα και να μπούμε πάλι στο παιχνίδι (ένα του Σπανούλη και ένα του Πρίντεζη) αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας εχθές.

Ο Σπανούλης ήταν εγκλωβισμένος από την άμυνα του Γιουλ και του Ρίβερς και είχε μόνο 3 πόντους. Αυτοί που προσπάθησαν να κρατήσουν τον Ολυμπιακό ήταν ο Λοτζέσκι, ο Σλούκας και ο Χάντερ. Ο Πρίντεζης προσπάθησε αλλά όχι όσο θα έπρεπε ίσως.

Δυστυχώς υπήρχε αρκετό άγχος από όλους και ανόητα λάθη (δύο ή τρεις φορές έκλεψαν τη μπάλα με την πρώτη πάσα στο μικρό γήπεδο και μια φορά έκλεψαν στην επαναφορά) δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να μείνει κοντά στο σκορ ως το τέλος.

Η διαιτησία έκανε μερικά λάθη όμως σίγουρα δεν ήταν αυτά που μας στέρησαν το τρόπαιο. Ακόμα και με κακή διαιτησία θα μπορούσαμε να βάλουμε τις βολές και να αποφύγουμε ανόητα λάθη.

Τώρα πάμε για play-off! Πρέπει να ξεχάσουμε το κακό δαίμονα μας, να τον αφήσουμε πίσω και να δούμε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Αυτός ο Ολυμπιακός, ακόμα και με τα πολλά λάθη του, αξίζει να πάρει το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδας. Και του χρόνου πάλι τελικό final four...

Όλος ο αγώνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου