Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Καλή τύχη Θρύλε!!!!


Ο Ολυμπιακός αύριο δίνει την πρώτη του μεγάλη μάχη γι αυτό το τριήμερο. Είναι το τριήμερο του Fianl Four, το τριήμερο που δίνει ελπίδα στο κάθε "γαύρο" πως θα νιώσει τη Κυριακή το βράδυ την ίδια χαρά που ένιωσε το 1997 με πρωταγωνιστή τον David Rivers, την ίδια χαρά που ένιωσε το 2012 και το 2013 με πρωταγωνιστές τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και το Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ευκαιρία να γίνει τετράστερος. Για να το κάνει αυτό όμως πρέπει αρχικά να περάσει το εμπόδιο της CSK, μια από τις σταθερότερες και πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης και μετά να κερδίσει τον νικητή από το δίδυμο Real Madrid - Fenerbahce. 

Δεν υπάρχουν προτιμήσεις για το ποια ομάδα από τις δύο θα ήθελα να περάσει. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για Final Four. Στα Final Four πρέπει να έχεις τη τύχη με το μέρος σου ώστε είτε να είσαι εσύ σε εκπληκτική φόρμα ή οι άλλες ομάδες να είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση. Σε ένα Final Four όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και μια ομάδα με τα τόσα προβλήματα από τραυματισμούς και προπονητικά (στην αρχή της σεζόν) έχει τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσει το τρόπαιο με το φαβορί.

Η ομάδα όμως φαίνεται να έχει πάρει φόρα και δείχνει δυνατή και έτοιμη να παλέψει για το τίτλο. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι αγωνιστικές επιδόσεις των παιχτών μας. Έχει φορτσάρει για τα καλά και αν κρατήσει αυτούς τους ρυθμούς μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι σίγουρο το double.

Καλή επιτυχία λοιπόν αύριο στον Ολυμπιακό και μακάρι τη Κυριακή το βράδυ να πανηγυρίζουμε όλοι οι γαύροι για τον τέταρτο μας ευρωπαϊκό τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου