Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Αγγελία στο facebook για να την μείνει έγκυος


Μια Ρουμάνα αποφάσισε στα 25 της να μείνει έγκυος. Έτσι αντί να πάει σε ένα μπαρ να καταναλώσει αρκετή τεκίλα και να κάνει παιδί με τον πρώτο άντρα που θα βρει μπροστά της προτίμησε να βάλει αγγελία στο facebook.

Η Ρουμάνα, Adelina Albu, θεωρεί τον εαυτό της ανεξάρτητη γυναίκα που δεν θέλει να μπει στη χρονοβόρα και επίπονη ψυχολογικά διαδικασία των σχέσεων και έτσι προσφέρει 350 λίρες σε κάποιον για να μείνει έγκυος.

Σίγουρα ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα του (έχω προσωπική εμπειρία) και δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία του όμως δεν ξέρω πως θα δεχόταν ένα παιδί το ότι είναι αποτέλεσμα μιας αγοραπωλησίας.

Φυσικά και στο παρελθόν μπορεί να ίσχυε αυτό όμως η κοινωνία πάντα σκέπαζε τις βρομιές τις με λέξεις όπως προξενιό, γάμος κ.λ.π. Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις μια γυναίκα να λέει πως δεν με νοιάζει αν ένας άντρας έχει περιουσία, το μόνο που θέλω είναι το παιδί του και θα τον πληρώσω για να το έχω.

Δεν θα πω πως συμφωνώ απόλυτα με την πράξη της αλλά ούτε πως πρέπει να την ρίξουμε στη πυρά. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η ψυχολογία του παιδιού της. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και για την Adelina αλλά, κυρίως, για το παιδί που θέλει να κάνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου