Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Εδώ ναζί, εκεί ναζί, παντού ναζί


Έχει γεμίσει η Ελλάδα ναζιστές. Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε κι ο γάιδαρος. Σύμφωνα με το news247.gr στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζεται ο αστυνομικός διοικητής Ύδρας.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος θεώρησε σωστό να φωτογραφηθεί με φόντο το ναζιστικό εθνόσημο και να χαιρετά ναζιστικά. Α, συγγνώμη δεν χαιρετά ναζιστικά. Όπως μας έμαθαν οι φίλοι τις Χρυσής Αυγής είναι Ρωμαϊκός χαιρετισμός. Γιατί όταν γύρω σου καίγεται το δάσος και εσύ στη μέση κρατάς στουπί, βενζίνη και αναπτήρα έχεις πάει για να σβήσεις τη φωτιά. Τέλος πάντων.

Σύμφωνα με το άρθρο ο άνθρωπος αυτός κατά το παρελθόν είχε βρεθεί και στην κηδεία του Γ. Παπαδόπουλου και είχε πυροβολήσει στον αέρα γεγονός για το οποίο είχε σχηματιστεί και ΕΔΕ η οποία δεν προχώρησε. Άλλα μετέπειτα  παραπτώματα (όπως βιαιοπραγία κατά συναδέλφου του) αναφέρθηκαν στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αλλά δεν λήφθηκαν μέτρα σε βάρος του.

Αυτό που είναι πιο τρομακτικό όμως δεν είναι το μεμονωμένο περιστατικό ενός αστυνομικού που θεωρεί τον εαυτό του μέλος μιας ανώτερης φυλής αλλά η αύξηση του ποσοστού αυτών των ανθρώπων. Κάποτε άνθρωποι αυτής της ιδεολογίας ζούσαν στο περιθώριο. Μάλιστα αν ψάξει κανείς παλιές εκπομπές της Σ. Διγενή μπορεί να καταλάβει κάποιος πως πρόκειται για περιθωριακά στοιχεία.

Οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν μια από το πουθενά έπαρση για κατορθώματα που δεν είναι δικά τους. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ξεχωριστούς και γενναίους θεωρώντας πως η αρχαία Ελλάδα και οι επαναστάτες του 1821 είναι αρκετοί για να μας κάνουν και εμάς ξεχωριστούς. Λησμονούμε όμως να αποτινάξουμε τον σύγχρονο ζυγό μας, να αντιδράσουμε αποτελεσματικά και να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας. Κλαιγόμαστε σαν 16χρονα κοριτσάκια που τα παράτησε ο γκόμενος.

Πηγή:
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου