Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Street Fighter: Assasin's Fist


Το Street Fighter: Assasin's Fist είναι μια web series πολεμικών τεχνών που εξελίσσετε στον κόσμο του γνωστού video game Street Fighter.

Η ιστορία της σειράς έχει να κάνει με τον Ryu και τον Ken, δύο μαθητευόμενους πολεμιστές που έχουν μεγαλώσει μαζί και έχουν μάθει τα μυστικά των πολεμικών τεχνών από τον δάσκαλο Gouken. Το τελευταίο μάθημα των δύο αυτών πολεμιστών έχει να κάνει με τον έλεγχο της ενέργειας KI και τις κινήσεις "γροθιά του δράκου" και "Hadoken" (η διάσημη fireball). Στην διάρκεια της εκπαίδευσής τους μαθαίνουν για το παρελθόν του δάσκαλου Gouken και την σημασία του ελέγχου της δύναμης του σκοτεινού Hado.

Είναι στην πραγματικότητα ένα prequel του video game Street Fighter II: The World Warrior. Οι χορογραφίες είναι εξαιρετικές, τα εφέ άψογα και τα σκηνικά και τα κοστούμια θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό το video game. Τα γυρίσματα έγιναν στην Βουλγαρία και η χρηματοδότηση της ταινίας έγινε μέσω crowdfunding.

Σημαντικό είναι να πούμε πως η Capcom έδωσε το πράσινο φως για την δημιουργία αυτού του web series αφού το 3 λεπτό fan film "Street Fighter: Legacy" του σκηνοθέτη της σειράς Joey Ansah έγινε viral στο Youtube.

Για όποιον θέλει να δει την σειρά υπάρχει on-line ΝΟΜΙΜΑ από το κανάλι Machinima στο youtube.
Για να μην ψάχνετε πάντως παρακάτω έχω την σχετική playlist με τα 12 επεισόδια.

Street Fighter: Assasin's Fist - Playlist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου