Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Χορεύοντας με τους...Ninja


Τα παλιά καλά video games της μαμάς Nintendo προσέφεραν σχεδόν πάντα μία καλή πρόκληση για τους παιδικούς αντίχειρες και τα αντανακλαστικά μας. Ακόμα και σήμερα πολλά από αυτά τα παιχνίδια είναι σχεδόν αδύνατον να τα τερματίσεις αν δεν σπάσεις μερικά χειριστήρια, κατεβάσεις μερικά - όσο γίνεται περισσότερο - δημιουργικά "καντήλια" και δεν πέσεις σε κατάθλιψη για 3 μέρες.

Λοιπόν μερικοί άνθρωποι τον όρο "πρόκληση" τον πάνε ένα βήμα παραπάνω. Κάπως έτσι την είδε και ο Nick Hagman και αποφάσισε πως το τυπικό  χειριστήριο του παλιού καλού NES είναι παιχνίδι για παιδάκια. Πήρε λοιπόν ένα παλιό dance pad και άρχισε να τερματίζει παιχνίδια. Και φυσικά για να κάνει την ζωή του ακόμα πιο ενδιαφέρουσα σκέφτηκε να τερματίσει τα δυσκολότερα ίσως παιχνίδια στο NES. Ένα από αυτά είναι το Ninja Gaiden.

Το Ninja Gaiden μου πήρε κάτι λιγότερο από έναν χρόνο για να το τερματίσω...με χειριστήριο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι και ξέρω πως στο level 6 - 2 πρέπει να έχεις έναν σάκο του μποξ δίπλα σου για να καλμάρεις τα ταλαιπωρημένα από τις συνεχόμενες αποτυχίες που θα σου χαρίσει ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι φυσικό λοιπόν να δίνω respect στον Nick Hagman για το achievement του. Ninja Gaiden με dance pad λοιπόν.


Ο Nick Hagman δεν έχει σταματήσει μόνο στο Ninja Gaiden. Έχει καταφέρει να τερματίσει με dance pad πολλά παιχνίδια του NES όπως Castlevania (δεν μπορώ να περάσω τον χάρο με τίποτα), Super Mario Bros, Mega Man 2 και Castlevania 3

Για όποιον ενδιαφέρεται να δει τα κατορθώματα του Nick Hagman μπορεί να βρει το κανάλι του εδώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου