Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Comicdom con 2014: Εντυπώσεις


Εχθές κατάφερα να πάω στην comicdom con. Αρχικά τα νέα μου αποκτήματα είναι ο τόμος 3 και 4 από την σειρά Manga, Rurouni Kenshin. Το τρίτο απόκτημα, για μένα το σπουδαιότερο, είναι ο τόμος "Τα χρονικά του δρακοφοίνικα" στον οποίο μπορεί να βρει κάποιος την ιστορία του κόσμου του "Αδάμαστου". Ο τόμος που έχω στα χέρια μου έχει και την υπογραφή του δημιουργού του Δρακοφοίνικα, Γιάννη Ρουμπούλια, αφού ήταν στην comicdom και με μεγάλη προθυμία δέχτηκε να μου υπογράψει.

Δυστυχώς δεν κατάφερα για άλλη μια φορά να παρακολουθήσω από κοντά τον διαγωνισμό cosplay όμως δεν έμεινα εντελώς δυσαρεστημένος αφού οι μασκαρεμένοι με τις εκπληκτικές στολές τους κάναν βόλτες σε ολόκληρη την έκθεση. Οι στολές που είδα, αναγνώρισα και μου έκαναν αίσθηση ήταν η Alice από το American McGee's Alice, η ομάδα αστυνομικών από το Resident Evil καθώς και τα ανάλογα zombies για να συμπληρωθεί όμορφα το σκηνικό, o Magneto, ο Iron Man, ο Dr. Doom, ένα dark elf από το World of Warcraft, o Loki από την ταινία Thor, μια στολή Wonder Woman που δεν είχα ξαναδεί αλλά ήταν πολύ εντυπωσιακή και ο Deadpool.

Από πλευράς κόμικς είχε αρκετά πράγματα και αν κάποιος είχε χρόνο και αντοχές σίγουρα θα μπορούσε να βρει πολλούς θησαυρούς.

Η Ελληνοαμερικανική ένωση ήταν εντελώς γεμάτη. Ο κόσμος βρισκόταν ακόμα και έξω στο πεζοδρόμιο και ακόμα και έτσι υπήρχε τρομερός συνωστισμός. Δεν ξέρω αν την Παρασκευή και την Κυριακή ήταν τόσο γεμάτη η έκθεση.

Για του χρόνου ελπίζω να μπορέσω να δω τον διαγωνισμό cosplay από κοντά, να βρω κι άλλα κόμικς και manga για αγορά.

Στο παρακάτω link μπορεί όποιος θέλει να δει μερικές φωτογραφίες:
Φωτογραφίες από Comicdom Con 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου