Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Τέλος και αυτό το πακέτο γιορτών


Ήρθε λοιπόν σήμερα το τέλος και αυτού του πακέτου γιορτών (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια). Από αύριο πάλι στην καθημερινότητα. Όμως τι θα μας δίνει ενέργεια κάθε μέρα;

Το πρώτο πράγμα που περιμένω είναι τα 2 επόμενα και τελευταία επεισόδια του Sherlock. Το πρώτο βγήκε 1/1/2014 και μάλιστα έγραψα λίγα πράγματα στο προηγούμενο post μου, το επόμενο παίχτηκε εχθές και τώρα περιμένω να κατέβει, και το τρίτο θα το δούμε 13/1/2014 (θα παιχτεί στο BBC one 12/1/2014).

Το αμέσως επόμενο που θα μου δώσει ενέργεια στην καθημερινότητα μου είναι η προσπάθεια που θα κάνω για προγραμματισμό σε android. Αυτά τα Χριστούγεννα είχα την τύχη να αποκτήσω όχι μόνο ένα android smartphone αλλά δύο. Το ένα είναι ένα Turbo-X GS310S και ένα Samsung Galaxy pocket. Έτσι σκέφτηκα να μπω στην διαδικασία ανάπτυξης προγραμμάτων για android και να κορέσω  την προγραμματιστική μου πείνα.

Κάτι άλλο που θέλω  πολύ είναι το Linux mint 17 LTS. Λογικά θα μετά το Ubuntu 14.04 αφού το Linux mint βασίζεται σε αυτό. Το Ubuntu 14.04 θα βγει περίπου τον Απρίλη οπότε έχουμε καιρό μέχρι τότε. Για την ώρα συμβιβάζομαι με μία διανομή που το support της τελειώνει το Γενάρη (δηλαδή από αυτό το μήνα και μετά no more updates), το Linux mint 15.

Μετά έχουμε την νέα μου "κάψα", τα retro gaming reviews ενός "show" που άτυπα έχω ονομάσει Greek Gamer. Θέλω να το συνεχίσω ανεξάρτητα από τα views που έχω γιατί το κάνω για να ικανοποιήσω την αγάπη μου και την νοσταλγία που νιώθω για τα παιχνίδια που έπαιζα μικρός και εξακολουθώ να παίζω.

Τέλος να αναφέρω ότι την ενέργεια μου για το 2014 θα την αντλώ καθημερινά από όλους τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου και τους αγαπώ και με αγαπούν. Αυτοί οι άνθρωποι μου δίνουν καθημερινά ενέργεια, να σηκώνομαι το πρωί ευτυχισμένος που τους έχω στη ζωή μου. Όλα τα προηγούμενα είναι απλά πράγματα που περιμένω και η αναμονή και η επιθυμία μου να τα πραγματοποιήσω μου δίνουν ενέργεια. Οι άνθρωποι όμως που είναι στη ζωή μου δεν περιμένουν κάτι από μένα και δεν περιμένω κάτι από αυτούς. Υπάρχουν και αυτό είναι αρκετό να σου δώσουν τον κίνητρο να ζεις και να κάνεις πράγματα.


1 σχόλιο:

  1. Με γεια το νέο κινητό!

    Πολύ σημαντικό να έχεις πράγματα που σε γεμίζουν με ενέργεια ενόψει της καθημερινότητας, παρόλο το χρόνο που απαιτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή