Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Δύο σημαντικές ειδήσεις

Είναι φορές που πραγματικά πιστεύω πως ακόμα ζω σε εκείνη την εποχή που ο άνθρωπος δεν είχε τα μέσα για να προφύλαξη τον εαυτό του από τους κινδύνους της φύσης και θεωρούσε πως όλα τα κακά της φύσης τα στέλνει ο θεός.

Δύο ειδήσεις σήμερα με εξόργισαν. Η μία είναι για μια μάνα που στην προσπάθεια της να ζεσταθεί αυτή και η κόρη της άναψε ένα μαγκάλι. Από τις αναθυμιάσεις το κοριτσάκι πέθανε όταν η μάνα είχε λιποθυμήσει.

Η γυναίκα και η κόρη της δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν μπορούσαν να το πληρώσουν. Στο 2013 άνθρωποι πεθαίνουν σε πολιτισμένες χώρες επειδή δεν έχουν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι δυνατόν; Τώρα η μάνα θα μπει φυλακή και αυτοί που οδήγησαν τη μάνα στην ανέχεια θα την δείχνουν με το δάχτυλο και θα την χαρακτηρίζουν φόνισσα. Ποιοί; Αυτοί που είναι υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια της χώρας και για τους θανάτους ανθρώπων.  Αίσχος!

Ευτυχώς η δεύτερη είδηση είναι λίγο πιο ανάλαφρη. Ο Σεραφείμ λέει είναι ύβρις κατά του θεού το σύμφωνο συμβίωσης. Μάλιστα λεεί η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα. Είναι γνωστό σε όλους τους χριστιανούς ότι ο Χριστός είπε "αγάπα τον πλησίον σου, αλλά αν είναι gay τότε πέτα του νεράντζια με ξυράφια". Ρε γαμώτο γιατί υπάρχουν χριστιανοί ακόμα που δίνουν σημασία τι λένε οι παπάδες? Θες να είσαι χριστιανός; Μαγκιά σου! Άσε με όμως να ζήσω κι εγώ τη ζωή μου είτε είμαι gay, bi ή μ αρέσουν σεξουαλικά τα τριχωτά αρκούδια του Jumbo. Όταν εσύ φέρνεις το κακό χαμό κάθε χρόνο για την ανάσταση του θεού σου και με ξυπνάς με τα βρωμό-βεγγαλικά και τις καμπάνες σου δεν λέω τίποτα. Όταν στο σχολείο με προπαγανδίζεις και μου μαθαίνεις τη δικιά σου θρησκεία γιατί αυτή τη θρησκεία έχουν και οι γονείς μου δεν σου λέω τίποτα. Όταν στο στρατό με αναγκάζεις να κάθομαι στην προσευχή σου δεν σου λέω τίποτα. Τώρα όμως δεν με αφήνεις να ζήσω σαν άνθρωπος. Άντε λοιπόν εσύ και οι 100 παλαιολιθικοί φαντασματολάτρες να ζήσετε στη σπηλιά σας.

Ζήτω το είδος του πιθήκου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου